divendres, 25 d’abril del 2014

VII Mercat d'Intercanvi a Meliana

El dia 4 de maig tornem a fer mercat de la Xarxa de Xarxes d'Intercanvi a Meliana. Ja van set! 
 Lloc: plaça de l'Ermita - pels que no heu vingut abans vos deixem l'enllaç per localitzar-la. Té fàcil accés per càrrega, descàrrega i molt de lloc per aparcar cotxes. Si voleu vindre amb transport públic, la línea 3 de metro vos deixa a 400 metres. I pels que preferiu la bici, el carril bici de l'Horta Nord vos permet vindre fent una passejada des de València o des dels pobles del nord. Per l'oratge no vos preocupeu, la plaça disposa de una ampla zona coberta per protegir-nos tant del sol com de la pluja.
Vos adjuntem cartell per a que col·laboreu amb la promoció a les xarxes socials i imprimint un parell i penjant-los als llocs que freqüenteu.  
 El mercat començarà a les 10.30 (a les 10.00 els/les que poseu parada). Tindrem música i un taller de DJ per als més joves, bareco i dinar. 
 Menú - 6 ecos x persona
 Ensalada 
Arròs amb bledes 
Crepes de verdures 
Compota de poma i panses. 
 El dinar el podreu contractar a través del web del CES contestant a l' anunci que penjaran Ana i Carmen. No cal recordar-vos que per a reduir deixalles es convenient que dugueu coberts, plats i gots. Taules i cadires en tenim unes quantes però si vos dugueu les vostres no farem curtes. 
 Una abraçada i fins el 4 de maig. 

L'administració del SIL-Meliana