dissabte, 12 de juliol del 2014

VIII Mercat amb moneda social a Alboraia

VIII Mercat amb moneda social organitzat pel SILM

El proper diumenge 20 de juliol tenim mercat amb ecos organitzat pel Sistema d'Intercanvi Local de Meliana (SILM), xarxa local integrada a la XXIV (Xarxa de Xarxes d'Intercanvi Valencianes). 

Aquesta vegada el mercat serà a Alboraia, al Passeig Aragó, una zona amb ombra, amplitud i fàcil accés per arribar i també aparcar. Podem muntar les taules entre els números 42 i 60 del passeig.



Activitats i dinar

Al mercat tindrem a més animació a càrrec de Percussionant, amb un taller de percussió per a nens i també, per què no!? per a grans i majors, jugant amb la música, el moviment i el ritme. Diversió assegurada! :-)

A les 14 hores acaba el mercat, però si vols pots quedar-te a dinar. Sempre és agradable compartir aquests moments per conèixer-nos una mica més i poder xerrar de nous projectes o simplement per degustar la paella vegana amb productes de temporada, que oferim per a aquest dia i que pots reservar a través de la plataforma CES o per correu electrònic a pacovimer@gmail.com. El número d'usuari per fer la reserva és el SILM 0238 - Els Dimonis - El preu és de 5 ecos. En fer la reserva has de facilitar el teu nom i número d'usuari.

Alboraia: com arribar al mercat

A Alboraia es pot accedir per la Ronda Nord de Valènciao per les diverses carreteres comarcals que arriben, com la CV-330 des de Tavernes Blanques o la CV-330 des de la zona de Port Sa Platja on es troba l'eixida 14 de l'autovia V-21.
Alboraia compta amb dues estacions de la Línia 3 de Metro de València, que la comuniquen amb la ciutat i amb l'estació de l'Aeroport de València i amb la de Rafelbunyol. Aquestes estacions són l'estació de Palmaret i la d'Alboraia.



El Mercat estarà situat entre els números 42 i 60 del Passeig Aragó, aproximadament. Veure plànol adjunt d'Alboraia.
T'esperem!! :-)