dilluns, 10 de novembre del 2014

IX Mercat d'Intercanvi i Moneda Social

El pròxim diumenge 16 de novembre tenim el IX Mercat d'Intercanvi i Moneda Social a Meliana. Serà com és habitual a la plaça de l'Ermita de Meliana des de les 10.30 h. a les 14.00. 

Podem començar a muntar el mercat a partir de les 10 hores. La organització del mercat i la administració es faran càrrec de donar suport i informació sobre qualsevol dubte amb relació a la participació, funcionamnet, etc. També es faran càrrec del EcoBar, on podeu trobar begudes i dinar amb ecos. 

A partir de les 12 hores tindrem concert a càrrec del grup Voice of África, afro-jazz. Esperem que vos agrade. Com sabeu la gent que tinga algún grup de música, teatre, etc, es pot oferir per a propers mercats. 

Per a finalitzar, com habitualment se quedem a dinar. A les 14 hores tenim dinar amb ecos. Les companyes que s'encarreguen del dinar penjaran l'oferta aquesta setmana que ve al programa CES. 

Com arribar a Meliana.

Per als que no sou de Meliana, al poble podeu vindre amb la línia 3 del metro, amb bici pel carril de l'Horta Nord - no hi ha perduda, som el poble on desapareix el carril bici a l'entrada i torna a aparèixer a la sortida :(  -  Ací teniu l'enllaç per localitzar la Plaça de L'Ermita http://www.openstreetmap.org/way/236113695#map=16/39.5307/-0.3519 



Ens veiem a Meliana el día 16. Bons intercanvis :-)


*Difussió del Mercat

Podeu fer us del cartell ací penjat i vos insistim en la necessitat d'imprimir uns quants i penjar-los als llocs que freqüenteu i informar al vostre veïnat, companys d'associacions, amics, família, etc. Moltes Gràcies :-)